Moluks buffet bij jou op het werk of thuis – Tante Kookt met plezier!

We verzorgen met heel veel liefde en plezier een Moluks buffet bij jou op locatie. Velen gingen je al voor. Je hebt de keuze uit twee buffetten. Wij zorgen voor een overheerlijk Moluks buffet met traditionele gerechten, naar recept van onze voorouders.

Tante Kookt Buffet

Geniet van een heerlijk Moluks buffet bij jou op locatie! Met liefde en plezier verzorgen wij een smaakvolle ervaring waar velen al van hebben genoten. Ons samengestelde buffet biedt zowel vlees- als vegetarische opties, zodat er voor iedereen iets lekkers is. Laat je verrassen door traditionele gerechten, bereid volgens de recepten van onze voorouders.

Onze prijs is per persoon en geldt vanaf 20 personen. Het buffet wordt warm geleverd, inclusief Chafing Dish warmhoud schalen en een prachtige Molukse aankleding voor de perfecte sfeer. Minimaal 3 dagen van tevoren bestellen.

19.25
Tante Kookt Buffet Plus

We verzorgen met heel veel liefde en plezier een Moluks buffet bij jou op locatie. Velen gingen je al voor. We hebben een zeer compleet buffet voor je samengesteld. Vlees, vis en vegetarisch. Voor ieder wat wils. Wij zorgen voor een overheerlijk Moluks buffet met traditionele gerechten, naar recept van onze voorouders.

Prijs is per persoon. Vanaf 20 personen. Wordt warm geleverd. Inclusief Chafing Dish warmhoud schalen en passende aankleding in Molukse stijl. Minimaal 3 dagen van tevoren bestellen.

38.10

Ontdek de authentieke Molukse Keuken

Bij Tante Kookt zijn we trots op onze Molukse roots en willen we de rijke smaken en tradities van onze keuken delen met jou en je gasten. Onze authentieke Molukse buffetten bieden een breed scala aan traditionele gerechten, bereid met liefde en volgens recepten van onze voorouders. Van klassieke lekkernijen tot verrassende smaakcombinaties, bij Tante Kookt proef je de echte Molukse keuken.

Een Moluks Buffet, perfect voor elk evenement

Of je nu een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of een ander speciaal evenement organiseert, Tante Kookt zorgt voor een Moluks buffet dat perfect aansluit bij jouw wensen en die van je gasten. Zodat je zeker weet dat iedereen geniet van de heerlijke gerechten die de Molukse keuken te bieden heeft.

Ervaar onze gastvrijheid en service op locatie

Bij Tante Kookt vinden we het belangrijk dat jij en je gasten optimaal kunnen genieten van onze authentieke Molukse gerechten. Daarom verzorgen we met veel liefde en plezier een Moluks buffet bij jou op locatie. Ons ervaren team zorgt voor een vlekkeloze service, zodat jij je kunt richten op het genieten van de heerlijke smaken en het gezelschap van je gasten.

TCS8125 scaled e1637917009446 - Tante Kookt - Moluks Eten Thuisbezorgd

Mail of bel met de tantes

Tijdens kantooruren kun je bellen met 0118 475 699
Mailen kan ook: info@tantekookt.nl

Tante Kookt Moluks Javaans Eten Thuisbezorgd Afhaal Makanan Hari MInggu - Tante Kookt - Moluks Eten Thuisbezorgd

Indisch Buffet en Moluks Buffet vergelijken: wat zijn de belangrijkste verschillen?

Het Indisch buffet en het Moluks buffet zijn beide afkomstig uit Indonesië, maar ze hebben enkele belangrijke verschillen. Hier zijn de belangrijkste verschillen tussen een Indisch buffet en een Moluks buffet:

Indisch buffet

1.  Invloeden: Indische keuken is een mix van verschillende culinaire tradities, zoals Indonesische, Chinese, Indiase en Nederlandse invloeden.

2.  Gerechten: Enkele populaire Indische gerechten zijn rendang, saté, gado-gado, nasi goreng, bami goreng en loempia’s.

3.  Smaak: Indische gerechten zijn vaak mild van smaak en kunnen zowel zoet als hartig zijn. Ze maken gebruik van specerijen zoals kaneel, nootmuskaat, kruidnagel, laos en gember.

4.  Saus: Indische gerechten worden vaak geserveerd met pindasaus, ketjap manis of sambal.

Moluks buffet

1.  Invloeden: Molukse keuken is afkomstig van de Molukse eilanden in Indonesië. Het heeft invloeden van de lokale inheemse bevolking en de Portugese en Nederlandse kolonisten.

2.  Gerechten: Enkele populaire Molukse gerechten zijn papeda, ikan kuah kuning, sate ikan, soto rica-rica, en kolak biji salak.

3.  Smaak: Molukse gerechten staan bekend om hun pittige en kruidige smaken. Ze gebruiken specerijen zoals kemiri noten, chilipepers, tamarinde, en sereh.

4.  Saus: Molukse gerechten worden vaak geserveerd met sambal, zoals sambal colo-colo of sambal belacan.

Kortom, hoewel beide buffetten hun oorsprong vinden in Indonesië, verschillen ze in invloeden, gerechten, smaken en sauzen. Indisch buffet is vaak milder en zoeter, terwijl Moluks buffet pittiger en kruidiger is.