Extra informatie
Hoeveelheid | 250 gram, 500 gram |
---|
Pittige Vis op Molukse Wijze
Liefhebbers van pittig eten zullen hun hart ophalen aan onze Ikan Ritja Ritja. Dit authentieke Molukse gerecht is bereid met verse vis, gestoofd in een rijke, pittige saus gemaakt van verse rode pepers en exotische specerijen. Perfect te combineren met een portie Nasi Putih of Nasi Kuning voor de ultieme smaakbeleving. Maak je maaltijd compleet met onze verfrissende Atjar als bijgerecht.
250-500 gram
€7.50 – €15.00
Hoeveelheid | 250 gram, 500 gram |
---|
Gemengde groenten in een kruidige saus
Sajur Tjampur is een kleurrijk en smaakvol groentegerecht π₯¦, bestaande uit diverse seizoensgroenten, gesmoord in een rijke, kruidige saus. Een gezonde en smaakvolle aanvulling op elke maaltijd. Dit gerecht combineert geweldig met nasi putih π of nasi kuning. Bereid met o.a. de volgende kruiden en specerijen: knoflook π§, ui π§
, laos, djahe, koenjit, kokosmelk π₯₯.
250-500 gram
Je ziet het, ruikt het en proeft het: deze geurige gele kokosrijst smaakt extra lekker doordat we er pandanblad aan toevoegen. Sst, niet verder vertellenβ¦
In de Molukse cultuur wordt nasi kuning vaak gegeten bij feestelijke gelegenheden zoals verjaardagen, trouwerijen en belijdenissen. Maak er zelf ook een feestje van met de heerlijke (bij)gerechten uit deze maaltijd.
β kruiden en specerijen: koenjit, pandanblad, kokosmelk
250-500 gram.
Weet je wat er met spek gebeurt wanneer je het langzaam smoort in een ketjapsaus, aangevuld met kruiden en specerijen? Dan wordt het ongelooflijk mals en ongelofelijk lekker!
De ketjapsaus doet het ontzettend goed met witte en/of gele rijst. Neem er ook een crunchje bij en een fris bijgerecht. Dan is het helemaal af! Dit gerecht zit ook in de Makanan Pesta maaltijd.
β kruiden en specerijen: knoflook, uien, laos, djahe en ketjap
500 gram.
Homemade, naar authentiek recept van de oma van tante Anita. Inhoud 200 ml.
Gebakken mie met groenten en kip
Een van de meest geliefde gerechten uit de Indonesische keuken is Bami Goreng. Heerlijke gebakken mie π, aangevuld met knapperige groenten π₯ en ei, allemaal perfect op smaak gebracht met de lekkerste kruiden en specerijen. Bami Goreng combineert geweldig met kroepoek en een frisse atjar. Bereid met o.a. de volgende kruiden en specerijen: knoflook π§, ui π§
, ketjap en selderij.
250-500 gram
Sperziebonen met garnalen
Boontjes Udang is een heerlijk gerecht van sperziebonen π± en garnalen π€, gestoofd in een aromatische saus. De combinatie van de sappige garnalen en de knapperige boontjes is een ware traktatie. Perfect met nasi putih π en een frisse atjar erbij. Bereid met o.a. de volgende kruiden en specerijen: knoflook π§, ui π§
, djahe, laos en garnalen π€.
250-500 gram
Thuisbezorgd in Zeeland
Lees even goed mee!
Walcheren, Noord- en Zuid-Beveland & Schouwen-Duiveland
Maandag tot en met zondag tussen 16u00-18u00.
Zeeuws-Vlaanderen & Tholen
Vrijdag tussen 16u00-18u00.
Wil je dezelfde dag thuisbezorgd krijgen? Plaats dan je bestelling vΓ³Γ³r 15u00. [Ik wil bestellen]
Hieronder staan de bezorgkosten per gemeente/regio.
Gemeente Middelburg & Vlissingen 7,50
Gemeente Veere, Borsele, Goes, Kapelle en Reimerswaal 10,-
Gemeente Noord-Beveland, Schouwen-Duiveland 12,50
Gemeente Hulst, Sluis en Terneuzen 17,50
Gemeente Tholen 17,50
Onze keuken is in Vlissingen. Daarvandaan gaan we de provincie in.
Vanaf een minimum bestelbedrag van 50,-.
Je kunt ook zelf je bestelling afhalen. Dit kun je aangeven als je je bestelling afrondt.
Bestellen voor afhalen kan van maandag t/m zaterdag tot 15u00. Vervolgens kun je je bestelling tussen 16u en 18u30 afhalen. Je kunt zelf een tijdvak uitkiezen. Handig toch!?
Voor zelf afhalen geldt geen minimum orderbedrag van 50,-.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.